זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 3 פרוסות כרוב סגול בעובי 1.25 סנטימטרים
- 3 פרוסות כרוב לבן בעובי 1.25 סנטימטרים
- 6 כפות חמאה / מרגרינה בטעם חמאה, מרוככת
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
- 1 כף קימל
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מסדרים את פרוסות הכרוב על התבנית המוכנה. מניחים כף אחת מהחמאה / המרגרינה הרכה על כל חתיכת כרוב ומפזרים אותה באופן שווה על פני הירק. מתבלים במלח, בפלפל ובקימל.
3. צולים עד שהכרוב רך ומשחים קלות סביב הקצוות, 20-25 דקות. מצננים 5-10 דקות לפני שמגישים חם.