זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- שמן צמחי, לטיגון
- 1/2 כוס קמח לבן, מנופה
- 1 כפית עשבי תיבול בסגנון איטלקי
- 2 כפיות אבקת שום
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית מלח
- 3/4 כוס מים
- 450 גרם מלפפונים חמוצים, פרוסים לטבעות
- פירורי פנקו
- מיונז - להגשה
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת על אש בינונית-גבוהה.
2. מסננים את החמוצים ומניחים על גבי מגבות נייר - מייבשים היטב בעזרת שכבות כפולות של מגבות נייר.
3. בזמן שהשמן מתחמם, מערבבים את הקמח, עשבי התיבול, אבקת השום, הפלפל והמלח בקערה רדודה. מוסיפים את המים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
4. בקערה נפרדת מניחים את הפנקו.
5. מוסיפים את המלפפונים החמוצים לבלילה ומערבבים היטב לציפוי. לאחר מכן, טובלים בציפוי הפנקו.
6. מטגנים בשמן עד להזהבה ומגישים מיד לצד מיונז.