זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 570 גרם גרעיני תירס
- 1 כוס שמנת מתוקה
- 1 כפית מלח
- 2 כפות סוכר מגורען
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 2 כפות חמאה
- 1 כוס חלב
- 2 כפות קמח לבן, מנופה
- 1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
1. במחבת, על אש בינונית, משלבים את התירס, השמנת, המלח, הסוכר, הפלפל והחמאה.
2. מוסיפים פנימה את החלב והקמח ומערבבים היטב.
3. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב, עד שהתערובת מסמיכה.
4. מורידים מהאש ומערבבים פנימה את גבינת הפרמזן, עד להמסה. מגישים חם.