![נגיסי כרובית שהילדים יאהבו](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2018/11/07/442f1e60-0207-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h411_w666.jpg)
![נגיסי כרובית שהילדים יאהבו](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2018/11/07/442f1e60-0207-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h411_w666.jpg)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 1 ראש כרובית, מחולק לפרחים וכל פרח פרוס באמצע
- 1/2 כוס קמח לבן / קמח מחיטה מלאה, מנופה
- 1/2 כוס רוטב צ'ילי חריף
- 15 גרם חמאה / מרגרינה בטעם חמאה
- 1/2 כוס מים
- מלח ים ואבקת שום
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, מלח, אבקת שום ומים. מוסיפים את הכרובית ומצפים היטב.
2. מסדרים את הכרוביות בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15-20 דקות.
3. ממיסים את החמאה בסיר, מסירים מהאש ומערבבים פנימה את רוטב הצ'ילי.
4. מוציאים את תבנית הכרוביות מהתנור, מצפים אותן ברוטב הצ'ילי והחמאה, מסדרים אותן שוב בתבנית ואופים שוב במשך 20-25 דקות. מגישים מיד, חם.