צ'יפס סלק אפוי
התוצאה: חטיף ביתי שהכי טעים להגיש עם מטבלים חמצמצים על בסיס יוגורט ולנשנש באמצע הלילה בלי נקיפות מצפון.
צ'יפס חצילים אפוי
צ'יפס תפוחי אדמה הוא אולי החטיף הטוב ביותר בכל הזמנים, אך רק אם יש לכם כוח רצון חזק במיוחד, תצליחו לאכול ממנו כמות הגיונית. כלומר, אף פעם. כל זה לא צריך להדאיג אתכם כשתכינו את האלטרנטיבה המפתיעה הזו: צ'יפס חצילים מתפצפץ שכיף לנשנש בלי להרוס את הדיאטה.
צ'יפס בטטות עם 2 דרכים לתיבול
עם מרקם פריך מתפצפץ בזכות שיטת אפייה ייחודית, פלוס 2 דרכים לא שגרתיות לתיבול, לבחירתכם.
צ'יפס קישואים ופרמזן
בואו נודה בזה: אנחנו לא באמת מצליחים להכין בבית צ'יפס כמו ההוא שמגישים לנו במסעדה ההיא. במקום, שווה לנסות את הצ'יפס הנהדר הבא: מקלות שמנמנים ופריכים של קישואים. והכי חשוב? לא צריך לעמוד לטגן - גם כאן הכל קורה בתנור.
צ'יפס תפוחי עץ וקינמון
צ'יפס מתקתק, קראנצ'י ועם ארומה סתווית של קינמון שיחד מתחברים לחטיף ביתי ממכר ומלא אנרגיה שאפשר לקחת לכל מקום - ובעיקר, בריא יותר, ללא חשש תוספות תעשייתיות.