זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 תפוחים, ללא הליבה, פרוסים לעיגולים דקים
- 1-2 כפיות קינמון
- 1-2 כפיות סוכר
- שמן
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-90 מעלות.
2. בקערה גדולה, מערבבים את פרוסות התפוחים עם הסוכר והקינמון עד לציפוי מלא.
3. מרססים בספריי שמן או משמנים קלות תבנית אפייה גדולה או שתיים בינוניות, ומסדרים עליה את פרוסות התפוחים.
4. אופים במשך 2-3 שעות, עד שהפרוסות יבשות לחלוטין, אך עדיין רכות. נותנים להן להצטנן לחלוטין לפני שמעבירים אותן לכלי אטום. שומרים בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים.