זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 כף שמן זית
- 1 בצל, פרוס דק
- 2 שיני שום, כתושות
- 4 זוקיני, חתוכים לנודלס בספירלייזר או בקולף ירקות (איך עושים את זה - בתחילת המתכון)
- 1/2 1 כוסות רוטב עגבניות מוכן
- 1/2 1 כוסות מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות
- מלח ופלפל שחור
- 1/4 כוס בזיליקום טרי קצוץ
אופן הכנת זודלס ברוטב עגבניות:
מה זה זודלס ואיך חותכים את זה?
1. בסיר גדול, נמוך ורחב, מחממים את השמן על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומאדים עד לריכוך במשך 4-5 דקות. מוסיפים את השום ומטגנים במשך דקה נוספת.
2. מוסיפים את הזודלס ומאדים במשך 3-4 דקות, עד שהם מתרככים.
3. מוסיפים את רוטב העגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 3-5 דקות נוספות.
4. מוסיפים את המוצרלה, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מגישים חם עם בזיליקום טרי מעל.