זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 6 צלעות טלה
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 1/2 כוס יין אדום חצי יבש
- 2 כפות סילאן
- 5 כפות שמן
לסלט:
- 1 מנגו עסיסי, קצוץ דק
- 1/2 פלפל חריף, מחולק ל-4 לאורך וקצוץ
- 1/2 צרור כוסברה, קצוצה
- מלח
- 1 כף שמן זית
- להגשה: חופן גרגירי רימון, 1/2 כוס פיסטוקים גרוסים
אופן ההכנה:
1. במחבת מחממים את השמן, ומניחים את הצלעות לצלייה של 4 דקות מכל צד, ומתבלים במלח ופלפל משני הצדדים.
2. יוצקים את היין והסילאן על הצלעות, ומבשלים עוד כמה דקות לספיגת טעמים - עד שהצלעות מקבלות גוון שחום יפה משני הצדדים.
3. במקביל, חותכים את סלט המנגו ומערבבים הכל יחד בקערה.
אופן ההגשה: בצלחת מרכזית או בצלחות אישיות, מניחים את סלט המנגו כמצע, עליו מסדרים את הצלעות ומעל מפזרים את גרגרי הרימון והפיסטוקים.