זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 10 פרגיות נקיות
- 10 תחתיות ארטישוק, מופשרות
- 4 בצלים לבנים, פרוסים דק
- 3 כפות דבש
- 1 לימון טרי, סחוט היטב
- מלח
- 4 כפות שמן זית
אופן הכנת פרגיות ותחתיות ארטישוק:
1. בסיר רחב, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
2. פורסים את תחתיות הארטישוק לרצועות, מוסיפים לסיר ומערבבים יחד במשך כמה דקות.
3. חותכים את הפרגיות לרצועות עבות ומוסיפים לסיר. מערבבים יחד במשך 5 דקות.
4. מתבלים ומוסיפים את מיץ הלימון. מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
5. מוסיפים את הדבש, מערבבים ומבשלים מכוסה על אש נמוכה במשך 35 דקות.