זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- בצק עלים
- למילוי:
- 350 גרם גבינת ריקוטה
- 2 ביצים
- 80 גרם גבינת פרמזן / גבינה צהובה
- קורט אגוז מוסקט
- קמצוץ מלח
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף אורגנו טרי
- 130 גרם מוצרלה
- 4 גזרים
- 2 זוקיני
אופן הכנת פאי גבינה וירקות:
1. משטחים את בצק העלים בתבנית פאי, גוזרים את השוליים ומהדקים היטב. מפזרים מעל זרעים או שעועית יבשה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 15-20 דקות.
2. בקערה בינונית, טורפים את הביצים, מוסיפים את הריקוטה, הפרמזן, אגוז המוסקט והמלח ולבסוף את המוצרלה - בקוביות, והאורגנו.
3. ממלאים את הפאי האפוי במלית הגבינות.
4. בעזרת קולפן תפו"א, פורסים את הירקות לפרוסות דקות, מעבירים לקערה ומחממים במיקורגל למשך דקה - כך הן לא ישברו במהלך הגלגול.
5. מגלגלים את פרוסות הירקות, מהדקים היטב ונועצים במלית הגבינות (כדאי להתחיל מהאמצע ולהתקדם במעגלים החוצה).