זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 100 גרם חמאה, מומסת
- 1 כוס ביסקוויטים מרוסקים דק (במעבד מזון או ידנית)
- 3/4 כוס אבקת סוכר
- 1 כוס שוקולד-צ'יפס / 170 גרם שוקולד לאפייה חצי מתוק
- 2/3 כוס + 1/2 1 כפות חמאת בוטנים
אופן הכנת ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים:
12-16 ריבועים
1. מרפדים בנייר אפייה תבנית מרובעת בגודל 20X20 ס"מ, ומשמנים קלות.
2. בקערה בינונית, מערבבים יחד היטב את החמאה המומסת, פירורי הביסקוויטים, אבקת הסוכר ו-2/3 כוס חמאת בוטנים, ומשטחים בתבנית המוכנה.
3. ממיסים את השוקולד עם חמאת הבוטנים הנותרת - כאן תוכלו למצוא 3 שיטות שונות לעשות את זה - ויוצקים את השוקולד על שכבת חמאת הבוטנים.
4. מעבירים למקרר למשך שעתיים לפחות, חותכים לריבועים ונהנים.