כיכר השבת

מוס שוקולד וקרנצ' חמאת בוטנים

אחרי החגים, אין כמו קינוח מרענן. השפית מורן פינטו, עורכת מדור 'אוכל' בכיכר השבת, מגישה מתכון למוס שוקולד וקרנצ' מחמאת בוטנים, אז מה צריך יותר מזה? המתכון המלא - בפנים

|
12
| כיכר השבת |
מוס שוקולד וקרנצ' מחמאת בוטנים (צילום: כיכר השבת)

מצרכים למוס שוקולד וקרנצ' של חמאת בוטנים

לעוגיות:

1 כוס חמאת בוטנים חלקה או עם שבירי בוטנים

2 ביצים

1 כוס קמח לבן

1 כוס סוכר חום

למוס שוקולד:

1 מיכל ריץ׳

1 מיכל ריץ׳ קפה

200 גר׳ שוקולד מריר איכותי

1 פודינג וניל או ריבת חלב

אופן הכנת מוס שוקולד וקרנצ' של חמאת בוטנים

מערבבים את כל החומרים יחד,משטחים על תבנית של תנור אפיה, ואופים 10-12 דק׳ בחום בינוני, מצננים, וטוחנים במעבד מזון לפירורים אחידים

בבן מארי ממיסים שוקולד לתוך הריץ׳ קפה עד קבלת תערובת אחידה, ומקררים מעט.

בקערה יבשה מקציפים ריץ׳ עם פודינג לקרם יציב,

מערבבים את קערת השוקולד עם קערת הקרם לתערובת אחידה,

בכל כוסית מניחים 2 כפות פירורים ומעל שופכים את מלית המוס, ומניחים מעל שוב מהפירורים

מכניסים להקפאה לפחות ל3 שעות לפני ההגשה

שבת שלום ומבורך
מורן פינטו
Mointo166@gmail.com

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

12 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
מאוד אני משתמש ב חמאת לייט
מרגוליס
6
השילוב מנצח
קרואסון
5
תודה למורן על המתכון , הכנתי כמנה אחרונה ויצא ממש טעים
א
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות