זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 340 גרם פסטה מסוג לינגוויני או בוקטיני
- שתי כרישות, פרוסות דק
- 2 שיני שום, פרוסות דק
- גרידת קליפה ומיץ מלימון אחד
- 3 גבעולי בזיליקום
- 1 כפית מלח גס
- 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי
- 1 כוס גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
1. בסיר גדול עמוק, מניחים את הפסטה, 1/2 4 כוסות מים, הכרישה, השום, גרידת הלימון, הבזיליקום, המלח והפלפל.
2. מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך 8-10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזלים מתאדים והפסטה רכה. מכבים את האש.
3. מוסיפים את מיץ הלימון והפרמזן ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול, אם צריך. מגישים מיד, חם, עם גרידת לימון מעל ועלי בזיליקום.