זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 פיתות מחיטה מלאה
- 1/2 כוס חומוס
- 1/2 כוס בצל, חתוך לקוביות
- 1/2 כוס קוביות פלפל ירוק
- 1/2 כוס פטריות קצוצות
- 8 עגבניות שרי
- גבינת מוצרלה / גבינה צהובה (לא חובה)
אופן הכנת לפיצה פיתה ים תיכונית:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מסדרים את הפיתות בתבנית, ואופים במשך 10 דקות.
3. מורחים חומוס על כל פיתה, מחלקים את הירקות בין הפיתות ואם רוצים, מפזרים מעל גבינה מגורדת.
4. מחזירים את הפיתות לתנור לאפייה קצרה של 5 דקות, מוציאים מחלקים לרבעים ואוכלים מיד.