זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/4 בצל
- 2 שיני שום
- 100 גרם עגבניות שרי או 2 עגבניות בינוניות
- 15 גרם בזיליקום טרי
- 15 גרם פטרוזיליה טרייה
- 150 גרם ספגטי
- מלח ופלפל שחור
- קמצוץ שבבי צ'ילי
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 2 כוסות מים קרים (600 מ"ל)
אופן ההכנה:
צפו באופן ההכנה שלב אחר שלב:
1. קוצצים את הבצל, כותשים את שיני השום וחוצים לשניים את עגבניות השרי או חותכים לקוביות עגבניות רגילות.
2. קוצצים את הבזיליקום והפטרוזיליה לכלים נפרדים.
3. מניחים את כל המרכיבים בסיר גדול. מבשלים על אש גבוהה במשך 2 דקות, עד שהספגטי מתרכך.
4. מנמיכים לאש בינונית-נמוכה, ומבשלים תוך ערבוב מתמיד, עד שהנוזלים מצטמצמים ומסמיכים.
5. מגישים חם עם גבינת פרמזן מגורדת ועלי בזיליקום לקישוט.