ספגטי איטלקי: כך עושים זאת נכון

מתכון לספגטי איטלקי: הוא אחד המאכלים האהובים בישראל, אבל מקורו בכלל באיטליה. ספגטי, הפסטה האיטלקית הארוכה, טעימה יותר כשהיא טרייה אבל גם היבשה טעימה להפליא. מתכון (אוכל)

|
8
| כיכר השבת |
מתכון לספגטי איטלקי (צילום: shutterstock)

מתכון לספגטי איטלקי: הוא אחד המאכלים האהובים בישראל, אבל מקורו בכלל באיטליה. ספגטי, הפסטה האיטלקית הארוכה, טעימה יותר כשהיא טרייה אבל גם היבשה טעימה להפליא.

החומרים להכנת ספגטי איטלקי

חבילת ספגטי
4 שיני שום כתושות
3 כפות שמן
10 עלי בזיליקום טרי
מלח
פלפל שחור
4 כפות רסק עגבניות
1/2 כוס מים

אופן הכנת ספגטי איטלקי:

מבשלים עד מידת אל דנטה את הספגטי ומסננים ממים.

במחבת מחממים שמן ומטגנים בו קלות את השום ומיד מוסיפים את הרסק עגבניות, מערבבים יחד ומתבלים. מוסיפים את המים ומבשלים 3 דק׳ עד קבלת רוטב סמיך.

קוצצים את עלי הבזיליקום ומוסיפים למחבת.

מעבירים את הספגטי למחבת ומערבבים יחד עם הרוטב.

מגישים חם עם פרמזן מגורד מלמעלה.

Mpinto166@gmail.com

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
תקנו מגורד של גד
יודעת
כמי שבא מבית איטלקי, לא חובה עם גבינת פרמזן, לא כולם מתחברים לטעם.
מאיטליה באהבה
4
זה מושלם כנסו לארוץ שלי ותרהו מלאא מתכוםם
מיכל יעקובוב
3
מה זה פרמזן ??
מישהי
שונה, ושוב אפשר גם בלי הפרמזן.
מאיטליה באהבה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות