זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 450 גרם עוף טחון
- 1 אבוקדו בשל גדול, חתוך לקוביות
- 1 שן שום, קצוצה
- 1/3 כוס פירורי לחם פנקו
- מלח ופלפל שחור - 1/2 כפית מכל אחד
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים את כל החומרים ומעבדים בידיים עד לקבלת עיסה אחידה.
2. מחממים היטב מחבת פסים או פלנצ'ה, יוצרים קציצות בורגר בגודל שווה מהעיסה וצולים משני הצדדים עד להשחמה יפה.
מגישים בלחמניות המבורגר עם כל תוספות אהובה.