זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 4 נתחי חזה עוף גדולים
- 2 גמבות או פלפלים צהובים / כתומים, פרוסים לרצועות עבות
- 12-16 גבעולי אספרגוס
- 2-3 זוקיני גדולים, פרוסים עבה
למרינדה:
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/4 כוס מיץ לימון טרי
- 4 שיני שום, כתושות
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- קמצוץ צ'ילי גרוס
- 1 כפית אורגנו מיובש
- 1 כפית מלח
- פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מתבלים במלח את נתחי העוף ומניחים בקערה. מניחים את הירקות בקערה נפרדת ומערבבים היטב את מרכיבי המרינדה.
2. יוצקים מחצית מהמרינדה על העופות ואת המחצית השנייה על הירקות. משרים במשך 5-10 דקות לפחות.
3. מחממים היטב מחבת פסים או גריל חשמלי, וצולים את העופות במשך 5-7 דקות מכל צד (תלוי בעובי), מוציאים לצלחת ומכסים בנייר כסף.
4. צולים את הירקות למידת העשייה הרצויה ומגישים מיד, יחד עם העופות.
יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות