זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 ק"ג עוף טחון
- 4 כפות שמן
- מלח ופלפל שחור
- 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
- 3 כפות פירורי לחם
- 5 שיני שום, כתושות
- צרור כוסברה, קצוצה
- 4 כפות רוטב סויה
- 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי, מגורד
- 2 כפות שומשום שחור
- 2 כפות שומשום לבן
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים ולשים בידיים לקבלת עיסה אחידה. מכסים את הקערה ונותנים לעיסה לנוח במשך 30 דקות.
2. בידיים רטובות, יוצרים עיגולים שווים מהעיסה, מועכים קלות לצורה פחוסה ומסדרים בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות, עד להשחמה יפה.