![חזה עוף בציפוי אקסטרה קריספי](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2019/07/30/6004b790-01f2-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h2029_w3027.jpg)
![חזה עוף בציפוי אקסטרה קריספי](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2019/07/30/6004b790-01f2-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h2029_w3027.jpg)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 2 פרפרי חזה עוף, חתוכים לרצועות מעט עבות
- 2 כפות סויה לימון
- 1 מיכל קרם קוקוס
- 2 כוסות פירורי לחם 'פנקו' / קורנפלקס רגיל, גרוס
- שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
1. בקערה, מערבבים את קרם הקוקוס והסויה-לימון, מוסיפים את רצועות חזה העוף, מערבבים לציפוי, מכסים ומשרים במשך שעה.
2. מחממים מחבת עם שמן לטיגון עמוק.
3 מצפים את רצועות חזה העוף בפירורי הלחם ומשם מעבירים אותן לטיגון בשמן החם עד להזהבה טובה מכל הצדדים. מגישים חם או קר לצד קולסלואו.