זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 6 חזות הודו (שניצלים)
- מלח ופלפל שחור
- 1 כפית פפריקה
- 1/2 כוס קמח, מנופה
- 1 שקית חטיף צ'יפס
- 100 גרם שקדים מולבנים פרוסים (אופציונלי. ניתן לוותר אם יש ילדים קטנים)
- 2 ביצים, טרופות
- שמן לטיגון
לקטשופ:
- 500 גרם רסק עגבניות
- 3/4 כוס חומץ רגיל / חומץ תפוחים
- 1/4 כוס סוכר חום
- קורט אבקת שום
- 1/2 כפית קינמון
- קורט כמון
- 1 כפית מלח
- מים
אופן הכנת שניצל הודו פריך וקטשופ ביתי:
1. מתבלים את חזות ההודו במלח, פלפל שחור ופפריקה משני הצדדים ומצפים בקמח.
2. מרסקים את הצ'יפס ומערבבים בקערה עם השקדים.
3 טובלים כל שניצל בביצים הטרופות ומצפים בתערובת הצ'יפס והשקדים.
4. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, ומטגנים את השניצלים עד להשחמה יפה משני הצדדים.
5. הכנת הקטשופ: בסיר קטן על אש בינונית, מערבבים היטב את כל מרכיבי הקטשופ ומוסיפים מים לפי מידת הסמיכות הרצויה. מבשלים עד לקבלת רוטב אחיד.