רכיבים
- 340 גרם אטריות חיטה (גם ספגטי יעשו את העבודה)
- 2 כפות שמן צמחי / שמן קנולה
- 450 גרם בשר עוף / הודו טחון
- 1 בצל, פרוס דק
- 2 שיני שום, פרוסות
- 2 חופנים של עלי בייבי תרד
- 3 כפות רוטב סויה
- 1 כף רוטב סויה שחורה (לא חובה)
- 2 כפיות שמן שומשום
- 1 כפית דבש
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת נודלס עם עוף:
1. מרתיחים סיר גדול מלא עבור האטריות / הפסטה, ובמקביל מחממים את הווק על אש גבוהה - עד שהוא לוהט ממש, ומוסיפים לו 1-2 כפות שמן.
2. מוסיפים לווק את העוף הטחון, מערבבים ומטגנים עד להשחמה ופריכות קלה.
3. מוסיפים לווק את הבצל והשום וממשיכים לבשל על אש גבוהה, עד שהבצל מתרכך ומשחיר בקצוות. נזהרים שהשום לא יישרף. מוסיפים את עלי התרד, ומערבבים עד שהוא נטמע ו"קמל" בתכולת הווק. מתבלים במלח ופלפל שחור.
4. במקביל, מבשלים את האטריות / הפסטה לפי הוראות היצרן שעל האריזה - אין צורך להוסיף מלח, הרוטב יהיה מלוח מספיק. מסננים היטב מנוזלים ומעבירים לקערת הגשה.
5. מוסיפים לקערה את רטבי הסויה, שמן השומשום והדבש יחד עם תערובת העוף, הבצל והתרד שבווק, מערבבים היטב ומגישים מיד, חם.