זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 6 פרוסות חזה עוף עבות
- 1 בצל לבן, קצוץ דק דק
- 4 שיני שום, פרוסות
- 4 כפות שמן
- 6 כפות חרדל חלק
- 1 כף דבש
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
אופן הכנת שניצל עוף עבה ברוטב חרדל ודבש:
1. במחבת, מחממים את השמן ומטגנים את נתחי העוף במשך 3 דקות מכל צד ומוציאים מהמחבת לצלחת.
2. מוסיפים למחבת את הבצל ומטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את פרוסות השום והחרדל, מחזירים את נתחי העוף, מתבלים, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות.
3. יוצקים את הדבש על העופות, מפזרים מעל את הבצל הירוק ומגישים חם לצד אורז לבן, פסטה, פירה, ירקות מאודים או על תוספת אהובה אחרת.