רכיבים
- 2 חזה עוף שלם
- 1 כוס קמח
- 2 ביצים
- 2 כפות מים
- 1 כפית אבקת אפייה (לא חובה)
- 50 גרם שומשום
- קורט מלח
אופן הכנת קוביות חזה עוף בציפוי קריספי:
רגע לפני: שניצל-עוף ברגע: מתכון קל ומהיר הכנה לחזה עוף בציפוי קריספי. למעשה, את חזה העוף יכול להחליף כל חלק עוף אחר שנשאר עזוב בבית ואף אחד לא אוכל אותו - פתרון מצוין לניצול שאריות. הילדים לא יוכלו להגיד לא למעדן הזה.
טיפ: אפשר ורצוי להכפיל כמויות.
• חותכים לקוביות בגודל שווה את חזות העוף.
• מערבבים בקערה גדולה את הקמח, הביצים, השומשום והמלח. לקבלת מרקם אוורירי, ניתן להוסיף כפית אבקת אפייה, עד לקבלת תערובת אחידה.
• מוסיפים לתערובת הציפוי את קוביות חזה העוף ומערבבים עד שכל הנתחים מצופים כראוי.
• מחממים 1/2 ס"מ שמן במחבת כבדה. כשהשמן חם מאוד, מורידים את קוביות חזה העוף למחבת, ומטגנים משני הצדדים עד שמתקבל צבע זהוב-שחום יפה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!