זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 ק"ג בטטות קלופות, חתוכות לקוביות
- 1 כוס מיונז
- 3/4 כוסות חמוציות
- 1/2 כוס אגוזי פקאן, קצוצים גס
- 1/4 כוס סירופ מייפל
- 1/4 כוס מרווה, קצוצה דק
- 1/4 כוס פטרוזיליה, קצוצה דק
- 1/4 כף מלח
- 1/4 כף אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
1. מניחים את הבטטות בסיר גדול ומכסים במים קרים ו-2 כפיות מלח. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עד שהבטטות רכות, במשך 10-12 דקות.
2. בזמן שהבטטות מתבשלות, מערבבים את המיונז, החמוציות, הפקאנים, סירופ המייפל, המרווה, הפטרוזיליה, המלח ואגוז המוסקט בקערה גדולה.
3. כאשר הבטטות רכות, מסננים אותן ומניחים להתקררות. מוסיפים לתערובת המיונז ומערבבים לאיחוד.
4. מצננים את הסלט במקרר טרם ההגשה. (ניתן להכין את המנה עד יום אחד קדימה.)