זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 5 כפות שמן זית
- 3 בצלים, חתוכים גס לקוביות
- 3 קישואים, לא מקולפים (שוטפים אותם היטב), חתוכים לפיסות גדולות
- 400 גרם ברוקולי טרי או קפוא
- מלח ופלפל לבן
אופן ההכנה:
1. בסיר עמוק על אש בינונית, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל. מטגנים קלות ואז מוסיפים את הקישואים והברוקולי, מתבלים במלח ופלפל לבן ומטגנים הכל יחד עד להשחמה קלה של הקישואים.
2. יוצקים על הכל 1.5 ליטר מים, מכסים את הסיר, מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומבשלים עד שהירקות רכים.
3. מכבים את האש, טוחנים את המרק בעזרת מקל בלנדר למרקם קרמי ואז מביאים שוב לרתיחה, טועמים, משפרים תיבול, אם צריך, ומגישים.