סלמון אפוי ברוטב פיקנטי מתקתק וקראסט מייפל
מנת פתיחה מהירת הכנה לשולחן השבת של סלמון בשרני עטוף בטעמים מתקתקים-פיקנטיים. לקראת סוף האפייה, מברישים את הדגים בסירופ מייפל ונותנים לו 1-2 דקות להתקרמל מעל.
רול דג בס במרינדת עשבי תיבול
משרים את הדגים במרינדת עשבי תיבול, מגלגלים, דוחפים לתבנית שקעים ושולחים לאפייה קצרה. פשוט ויפה.
דג מרוקאי - ואתם תחליטו כמה חריף הוא יהיה
מתכון פשוט וקל הכנה שמוכיח: עם כל הכבוד לסבתא, אתם יכולים להגיע לתוצאות מעולות לא פחות במינימום עבודה.
לברק שלם צלוי בתנור עם סלט שומר ונענע
דג מצוין - עדיף טרי - שלא זקוק לכלום מלבד דחיפה קלה של לימון וסלט שומר עם נענע.