זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 8-10 תמרים בשרניים
- 1/4 כוס מים
אופן הכנת ממרח קרמל:
1. בבלנדר, על מהירות גבוהה, טוחנים יחד את התמרים והמים במשך כ-30 שניות, עד לקבלת מרקם קרמי חלק ואחיד.
אוקיי, הכנתי. אבל מה עושים עם קרמל?
- מצפים איתו קינוחים, כמו כדורי שוקולד רגילים, או על כאלה לבנים, או על כדורי שיבולת שועל, אגוזים וצימוקים.
- מזלפים אותו על גלידה או על אייס קפה טעים שנקרא פרפוצ'ינו.
- מנשנשים עם גרנולה כזו, כזו או כזו.
- ואפשר גם סתם למרוח בסנדוויץ', על ביסקוויטים או קרקרים מלוחים (תתפלאו, אבל מתוק ומלוח זה שילוב אדיר).