זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4-6 פרוסות פילה סלמון
- 1 סלסלת פטריות שמפיניון, פרוסות
- מלח ופלפל
- 2 שיני שום כתושות
- 4 כפות רוטב טריאקי
- שמן - לטיגון
- אורז לבן - להגשה
אופן ההכנה:
1. חותכים את הסלמון לקוביות בגודל שווה.
2. במחבת, מחממים את השמן ומטגנים את קוביות הסלמון מכל הצדדים. מוסיפים את הפטריות ומערבבים במחבת כמה דקות. מוסיפים את המלח, הפלפל, השום והטריאקי ומקפיצים יחד כמה דקות.
3. מגישים על אורז לבן.