מבשלות בכיכר: הקונדיטורית מלכי אדלר + פינה חדשה ומפתיעה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מארחת את הקונדיטורית מלכי אדלר והן מכינות קינוח לחג או לכל הזדמנות, שדורש השקעה מינימלית: ממתק תמרים ומרציפן + הפתעה בסוף התכנית. אל תחמיצו (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
6
| כיכר השבת |
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 450 גרם ממרח תמרים
  • 100 גרם שקדים גרוסים (טחונים גס)
  • 100 גרם קוקוס
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 1 כף קקאו
  • 50 גרם חמוציות / צימוקים – לא חובה
  • 150 גרם מרציפן - לציפוי

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים היטב את כל החומרים (למעט המרציפן). יוצרים 3 גלילים בקוטר 2 ס"מ ומקפיאים.

2. לאחר ההתייצבות מרדדים את המרציפן לעובי 5 מ"מ, עוטפים את גלילי התמרים ופורסים לממתקים קטנים באורך 5 ס"מ.

ניתן להכין מראש ולשמור בהקפאה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות