זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 400 גרם פילה סלמון טרי
- 20 ענבים ירוקים
- 4 ענפי בצל ירוק
- חצי בצל סגול
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות רוטב סויה איכותי
- מלח
- פלפל
- חצי כפית זרעי כוסברה טחונים
- חצי לימון סחוט
אופן ההכנה:
1) מנגבים את נתח הסלמון בנייר מגבת, וחותכים אותו לקוביות קטנות ושוות בגודלן.
2) את קוביות הסלמון מעבירים לקערה, לשם מוסיפים את הענבים הפרוסים, את הבצל הירוק, התיבול והשמנים.
3) מערבבים יחד את כל המוצרים.
4) מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים במקרר עד ההגשה.
5) הצעת הגשה: מעבירים לרינג, ומפזרים מעל צ'יפס קראנץ' בטעם שאוהבים.