- 4 יחידות גדולות של קישוא זוקיני
- 2 ביצים טרופות
- 2 כוסות פירורי פנקו או פירורי לחם מתובלים
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור אפייה לחום בינוני. של 180 מעלות.
2. טורפים את הביצים לקערה, ובקערה נפרדת, מניחים את הפירורים.
3. חותכים את הזוקיני ל-4 רצועות ארוכות, וחוצים לרוחב. טובלים כל רצועה בביצים, בפירורים, שוב בביצים ומסיימים בפירורים.
4. מסדרים את הרצועות המצופות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים עד שהזוקיני מזהיב. הופכים לצד השני ואופים עד הזהבה טובה.
]]>