- 1 ק"לו מנגו, מקולף, חתוך לקוביות וקפוא (לפחות 4 שעות בפריזר)
- 2 כפות פתיתי קוקוס
- 1 יחידת ליים (בן דוד של לימון)
- דבש לקישוט (לבחירה)
אופן ההכנה:
בתנור מחומם ל150 מעלות קולים את הקוקוס עד להשחמה - בערך ארבע דקות. שמים בצד. טוחנים את המנגו הקפוא במעבד מזון עם 1/4-1/2 מים חמים עד שהתערובת חלקה וקרמית.
אפשרויות הגשה: הגשה מידית: סוחטים על כל מנה מעט מיץ ליים, ומקשטים בקוקס הקלוי.
אפשר להקפיא במיכל אטום למשך שבועיים. להוציא מההקפאה מספר דקות לפני ההגשה, ולקשט כנ"ל.
]]>