- שמן לטיגון
- 1 בצל פרוס
- 2 פלפלים חריפים פרוסים
- 2 גזרים פרוסים
- 1 תפוח אדמה פרוס
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כף רסק עגבניות
- 1 כפית תבלין קציצות
- 1 כפית כורכום
- מלח
- 1 אריזה קציצות עוף בנוסח תוניסאי מ 100%- רכיבים טבעיים של “עוף טוב”
- קציצות קלאסיות מהודו משובח מ 100%- רכיבים טבעיים של הוד לבן
- 1 גבעול סלרי עם העלים
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
-מחממים שמן בגובה כ 1/2- ס”מ במחבת רחבה. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא זהוב. מוסיפים את הפלפלים, הגזרים ותפוח האדמה.
-מוסיפים את הפפריקה ומערבבים. מערבבים את רסק העגבניות עם כ 1/2- כוס מים בקערית ומוסיפים למחבת. מתבלים בתבלין קציצות, כורכום ומלח.
-מבשלים עד שפרוסות תפוח האדמה מתחילות להתרכך. מוסיפים קציצות עוף בנוסח תוניסאי מ 100%-רכיבים טבעיים של “עוף טוב” ומניחים מעליהן גבעול סלרי עם העלים.
-מכסים את הסיר ומבשלים 12 דקות נוספות. אם יש צורך, אפשר להוסיף עוד מעט מים במהלך הבישול. בודקים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
מומלץ להגיש מעל קוסקוס.
]]>