- 5 פרוסות חזה עוף דקיקות
- 2 כפות מיונז
- 2 כפות קטשופ
- חצי כפית חרדל
- מעט דבש
- פירורי לחם
- לתיבול הפירורים: אבקת שום, פפריקה חריפה ותבלינים אהובים אחרים
- לתיבול הפירורים: אבקת שום, פפריקה חריפה ותבלינים אהובים אחרים
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
בוחשים בצלחת עמוקה את חומרי המשרה - המיונז, הקטשופ, החרדל והדבש עד שנוצרת תרכובת אחידה.
בקערה נוספת מפזרים את הפירורים ומתבלים בפלפל ובתבלינים.
מחממים מחבת עמוקה ומניחים שמן בתחתית.
מעסים את נתחי העוף במשרה ומצפים בפירורי הלחם משני הצדדים. כשהשמן חם, מטגנים עד לקבלת גוון זהוב ומרקם קריספי.
בתיאבון!!
]]>