- 500 גרם בשר בקר חתוך לקוביות
- 1 פלפל אדום מתוק קצוץ דק
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 4 שיני שום פרוסות דק
- 4 ירקות שורש אהובים קלופים וחתוכים לקוביות
- לאוהבי ירקות ניתן להוסיף קישואים, כרובית וכרוב
- 1/2 כוס יין אדום מתוק
- 1 עלה דפנה
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
* בסיר רחב עם שוליים מעט גבוהים, מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
* מוסיפים את הפלפל האדום, פרוסות השום וקוביות הבשר. מערבבים ומטגנים יחד במשך 5-7 דקות.
* מוסיפים את ירקות השורש, יוצקים מעל היין ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי טעם.
* מבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים, עד שהבשר רך.
* חשוב לוודא שיש די נוזלים בסיר כדי למנוע את התייבשות הבשר.
בתיאבון!
]]>