- 1 ספגטי מבושל ומסונן
- 1 בצל גדול פרוס לטבעות
- 1 סלסלה פטריות טריות פרוסות
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
- 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
- 2 כפות רוטב סויה
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 2 כפות חמאת בוטנים
- 1 כף שמן
- 100 גרם בוטנים קלויים מקולפים מהקליפה הדקה
אופן ההכנה:
חממי שמן במחבת הכניסי בצל טבעות וטגני מס' שניות הוסיפי פלפלים ופטריות והקפיצי עוד 2 דקות הוסיפי חמאת בוטנים+ רוטב סויה ערבבי היטב.
טבלי בפלפל שחור והקציפי עוד 2 דקות הכניסי למחבת את הספגטי ערבבי היטב וכבי את האש הגישי מנה צמחונית משביעה למופת
בתאבון!!!
]]>