- 1 חציל בלדי
- 2 גמבה
- 3 עגבניות
- 2 פלפל חריף
- 4 שיני שום
- מלח
- שמן זית
- לימון סחוט
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
על מנגל בוער מניחים לצלייה חציל, עגבניות, פלפלים חריפים, וגמבות.
צולים היטב מכל צדדיו עד בישול מלא של הירקות. מורידים מהאש ומקלפים בזהירות על האצבעות.
קוצצים בסכין את החציל דק דק, הפלפלים, הגמבות, והעגבניות- הכי דק שאתם יכולים.
מעבירים לקערה, כותשים את השום ומוסיפים, מוסיפים מלח, לימון ושמן זית ומערבבים
אפשר להגיש חם או קר.
]]>