מתכון לפשטידת ברוקולי וגבינות

הברוקולי הוא ירק בעל תכונות בריאותיות רבות, אבל לא כולם מתחברים אליו. בעזרת שלל גבינות ותבלינים, גם הילדים יאהבו אותו. הנה מתכון לפשטידת ברוקולי וגבינות (אוכל)

| כיכר השבת |
מרכיבים(6 מנות):
  • חצי קילו ברוקולי מבושל
  • 100 גרם גבינה צהובה
  • פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • 50 גרם חמאה
  • חבילת קוטג'

אופן ההכנה:

אם בישלתם את הברוקולי זה עתה, המתינו שיתקרר. מעכו אותו היטב, עד שהוא מהווה עיסה אחת. הוסיפו את הביצה והגבינות, הניחו פירורי לחם בתחתית תבנית אפייה - רצוי עגולה - ומעליה את העיסה.

פזרו את העיסה באופן אחיד, ומעליה הניחו פיסות גבינה צהובה. מעליה, הניחו שכבה נוספת של פירורי לחם ומעט פיסות חמאה.

הכניסו לתנור לחצי שעה בחום של 180 מעלות, עד שהפשטידה מוכנה.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית