- 1/2 ק"ג דג טחון (איזה שאוהבים)
- 250 גרם כוסברה
- 250 גרם פטרוזיליה קצוצה
- 1 ביצה
- 3/4 כוס פרורי לחם
- 1 כפית מלח, פלפל, כמון ותימין
- 1 כפית פפריקה מעורבבת ברבע כוס שמן
- 2 בצלים
- 2 גבעולי סלרי אמריקאי
- 6 שיני שום
- 1/2 כוס שמן
- 1 קופסת עגבניות תמר
- 250 גרם רסק עגבניות
- מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם
- בזיליקום
- כף סוכר
אופן ההכנה:
מכינים את הרוטב: מרתיחים את החומרים מלבד הבזיליקום והסוכר ומבשלים על אש נמוכה למשך חצי שעה.
מוסיפים בזיליקום וכף סוכר וטוחנים.
מכינים את הקציצות: מערבבים את הרכיבים לעיסה אחידה, יוצרים כדורים ומבשלים ברוטב העגבניות.
]]>