- 2 בטטות בינוניות קלופות
- 2 פלפלים אדומים
- 2 פלפלים צהובים
- 2 קישואים
- סלסילת פיטרות שמפיון
- 41 כוס שמן זית
- 3 כפות סילאן
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- עלים מ- 3 גבעולי טימין
אופן ההכנה:
חותכים את הבטטה לעיגולים או לקוביות בגול 3 ס"מ, שמים בסיר ומכסים במים.
מבשלים במשך כ-10 דקות עד להתרככות חלקית. מסירים מהאש, מסננים מהמים ומצננים.
חותכים את הפלפלים לריבועים בגודל 3 ס"מ, מנקים את הפטריות ומסירים את הרגליים.
שוטפים היטב את הקישואים וחותכים לעיגולים בעובי 2 ס"מ.
מערבבים את חומרי המשרה בקערה ומוסיפים לתוכה את הירקות. משהים את הירקות במשרה 15 דקות לספיגת טעמים.
מסדרים את הירקות על השיפודים ומניחים בתבנית אפיה, צולים את הירקות בגריל ב- 220 מעלות כ-15 דקות.
]]>