מתכון לשיפודי ירקות בשמן זית, סילאן וטימין

אמהות צריכות להיות יצירתיות כדי שהילדים יסכימו לאכול ירקות. ירקות על מקל שיפוד יכולים לעשות את העבודה. שילוב הירקות במגוון צבעים יהפוך את הארוחה לחוויה (אוכל)

| כיכר השבת |
מרכיבים(15 מנות):
  • 2 בטטות בינוניות קלופות
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים צהובים
  • 2 קישואים
  • סלסילת פיטרות שמפיון
  • 41 כוס שמן זית
  • 3 כפות סילאן
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • עלים מ- 3 גבעולי טימין

אופן ההכנה:

חותכים את הבטטה לעיגולים או לקוביות בגול 3 ס"מ, שמים בסיר ומכסים במים.

מבשלים במשך כ-10 דקות עד להתרככות חלקית. מסירים מהאש, מסננים מהמים ומצננים.

חותכים את הפלפלים לריבועים בגודל 3 ס"מ, מנקים את הפטריות ומסירים את הרגליים.

שוטפים היטב את הקישואים וחותכים לעיגולים בעובי 2 ס"מ.

מערבבים את חומרי המשרה בקערה ומוסיפים לתוכה את הירקות. משהים את הירקות במשרה 15 דקות לספיגת טעמים.

מסדרים את הירקות על השיפודים ומניחים בתבנית אפיה, צולים את הירקות בגריל ב- 220 מעלות כ-15 דקות.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית