חלות קלאסיות של מלי יהודיוף
מתכון "לגזור, לשמור ולשנן היטב בכל שבוע מחדש" לחלות מדהימות לשבת: רכות מבפנים ואקסטרה פריכות מבחוץ בזכות התוספת הזו לבצק: טחינה גולמית. היא אינה מורגשת בטעם, אלא רק במרקם המושלם.
מתכון "לגזור, לשמור ולשנן היטב בכל שבוע מחדש" לחלות מדהימות לשבת: רכות מבפנים ואקסטרה פריכות מבחוץ בזכות התוספת הזו לבצק: טחינה גולמית. היא אינה מורגשת בטעם, אלא רק במרקם המושלם.
חלות מתוקות
חלות אמריקאיות
חלות גבוהות ומרשימות ובעיקר סופר פופולריות בקהילות ברוקלין. הצורה האליפטית של התבנית גם משנה את מרקם החלה וגורמת לה לקבל אווריריות מדהימה.
לחצו כאן למתכון
חלות גבוהות ומרשימות ובעיקר סופר פופולריות בקהילות ברוקלין. הצורה האליפטית של התבנית גם משנה את מרקם החלה וגורמת לה לקבל אווריריות מדהימה.
לחצו כאן למתכון
חלות עגולות
איך קולעים חלה עגולה כמו מקצוענים? ובכן, זה ממש לא מסובך עם מדריך הווידאו הזה שלמעשה תוכלו להשתמש בו על כל סוג של בצק (אל דאגה, יש גם מתכון).
לחצו כאן למתכון ולמדריך הווידאו
איך קולעים חלה עגולה כמו מקצוענים? ובכן, זה ממש לא מסובך עם מדריך הווידאו הזה שלמעשה תוכלו להשתמש בו על כל סוג של בצק (אל דאגה, יש גם מתכון).
לחצו כאן למתכון ולמדריך הווידאו
חלות שיביאו שואו רציני לשולחן. התוצאה האדירה תשטוף אתכם במחמאות למרות שלא באמת התאמצתם.מילוי מתקתק ועשיר שנותן טוויסט מתוחכם לחלות. מומלץ בחום.