רכיבים
- 500 גרם בשר טחון, מופשר
- 400 גרם שעועית לבנה או אדומה ברוטב עגבניות משימורים
- 1 בצל לבן, קצוץ
- 4 כפות שמן קנולה
- 1 כפית כמון
- 1 כפית שטוחה צ'ילי גרוס
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל לבן
- קמצוץ קינמון (לא חובה)
- 8 טורטיות
אופן ההכנה:
1. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל על אש בינונית-נמוכה עד לשקיפות.
2. מוסיפים את הבשר הטחון למחבת, מגביהים מעט את האש ובעזרת כף עץ מפוררים את הבשר. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומבשלים עד שהבשר משחים.
3. יוצקים למחבת את השעועית יחד עם הרוטב ומערבבים היטב. מבשלים במשך 5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב מתמיד. במידה והתערובת סמיכה מדי, מוסיפים בהדרגה עד 1/4 כוס מים ומסירים מהאש.
4. מחממים כל טורטיה בנפרד במחבת יבשה כדי שתהיה גמישה וקלה לעבודה, פורשים כל אחת על נייר סנדוויץ', מניחים 3-4 כפות ממלית הבשר בשליש משטח הטורטייה, מוסיפים פרוסות עגבנייה וחסה, אם רוצים ומגלגלים יחד עם הנייר. מגישים מיד, חם.
יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות