זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 4 כוסות מים
- 6 קלחי תירס, חצויים ומוכנים לבישול
- 1 כוס חלב
- 113 גרם חמאה לא מלוחה
- 1 כפית מלח גס
אופן ההכנה:
1. יוצקים את המים לסיר גדול ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
2. כשהמים רותחים, מוסיפים לסיר את החלב, החמאה והמלח. ולאחר 2 דקות, מוסיפים את קלחי התירס. מנמיכים לאש בינונית ומביאים לרתיחה במשך 8 דקות. בעזרת מלקחיים, מוציאים את קלחי התירס מהסיר ומגישים מיד.
ניתן לשמור בכלי אטום במקרר עד 4 ימים.