קלחי תירס צלויים עם איולי פיקנטי
זוכרים איך זרחנו מאושר כשאמא הכינה קלחי תירס? רק שהפעם אנחנו בתפקיד אמא ויש לנו כמה שדרוגים מעניינים.
לביבות תירס אקסטרה פריכות - ללא טיגון עמוק
כדי שלא תקבלו לביבות רכות מדי, ספוגות בנוזלים ומלאות בשמן, ויתרנו על הטיגון העמוק - והתוצאה מושלמת.
שניצל תירס אפוי בתנור
שניצל פרווה קריספי וטעים שאין שום סיבה לקנות - כי כל כך קל להכין את זה בבית. פשוט מערבבים את הבלילה ושולחים לתנור לאפייה קצרה.
פשטידת ברוקולי ותירס
פשטידה מהירה וקלה שמכינים בשיטת "לערבב ולתנור" - היא באה בול בזמן כשאתם רוצים ארוחה משביעה וחמה כאן ועכשיו ואין לכם כוח לעבוד קשה על יצירות מופת.
גרגרי תירס מוקרמים
גרגרי תירס מתוקים ששוחים ברוטב שמנת קטיפתי עם תועפות גבינת פרמזן נמסה מעל - אוכל ניחומים שכולנו צריכים עכשיו בהול.
ומה אתם עושים עם התירס שקניתם? ספרו לנו בתגובות