זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 תפוחי אדמה, קלופים ומגורדים
- 2 בצלים, מגורדים
- 4 ביצים
- מלח ופלפל שחור
- 3 כפות קמח, מנופה
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. מניחים את תפוחי האדמה והבצל במסננת וסוחטים היטב את הנוזלים לקערה.
2. מעבירים את תפוחי האדמה והבצל לקערה נפרדת, מתבלים במלח ופלפל שחור ומוסיפים את הקמח והביצים. מערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה.
3. במחבת גדולה, מחממים 2.5 ס"מ שמן ובעזרת 2 כפות, מורידים כמות שווה מהעיסה למחבת.
4. מטגנים במשך 2-3 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה.