זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 אבוקדו גדול, מקולף ופרוס לפלחים
- 1/3 כוס קמח
- מלח ופלפל שחור
- 1 כפית אבקת צ'ילי / פפריקה חריפה
- 2 ביצים, טרופות
- 1 כוס פירורי לחם פנקו
- 1/2 לימון, סחוט
אופן הכנת צ'יפס אבוקדו פריך בתנור:
1. מחממים את התנור ל-220 מעלות.
2. ממקמים 3 קערות אחת ליד השנייה: בראשונה, מערבבים את הקמח (לאחר ניפוי), המלח והפלפל השחור (לפי הטעם) ואבקת הצ'ילי / הפפריקה החריפה. בקערה השנייה, טורפים את הביצים ובשלישית, מניחים את פירורי הלחם.
3. מקמחים בזהירות כל פלח אבוקדו, טובלים בביצה ולבסוף מצפים בפירורי הלחם (אין דרך נקייה לעשות את זה, וותרו מראש).
4. מניחים רשת על תבנית אפייה, ועל הרשת מסדרים את פלחי האבוקדו המצופים. אופים במשך 20 דקות או עד לקבלת גוון זהוב. מוציאים מהתנור, סוחטים מעל את הלימון ומגישים חם.