זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 כוס חלב שקדים
- 1 תפוח גרנד סמית, נקי מגרעינים, קלוף ופרוס עבה
- 1/2 כוס יוגורט בטעם וניל
- 1/4 כוס שיבולת שועל
- 1 כף דבש
- 3/4 כפית קינמון טחון
- 5-6 קוביות קרח
אופן הכנת שייק תפוחים:
1. מערבבים בבלנדר את כל המרכיבים, מלבד הקרח, וטוחנים לתערובת חלקה - מוודאים ששיבולת השועל התאחדה לגמרי עם התערובת.
2. מוסיפים את הקרח וטוחנים שוב היטב. מפחיתים או מוסיפים קרח כדי לשנות את מרקם השייק מסמיך לדליל ולהפך.
טעים להגיש עם קרמל ואגוזים קצוצים.