זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 4 כוסות אוכמניות קפואות (או כל פרי קפוא וחתוך אחר)
- 3 כפות דבש
- 1/2 כוס יוגורט (רצוי בטעמי קוקוס)
- 1 כף מיץ לימון סחוט טרי
- 1/4 כוס שוקולד קצוץ (אופציונלי)
- 4-5 אגוזי פקאן מסוכרים (אופציונלי)
- 3/4 כוס שבבי קוקוס ממותקים (אופציונלי)
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון, מניחים את האוכמניות, הדבש, היוגורט ומיץ הלימון (בשלב זה תוכלו להוסיף גם את אגוזי הפקאן והשוקולד). טוחנים במשך 5 דקות עד לקבלת תערובת חלקה.
2. השלב הבא אופציונלי, אך מומלץ מאוד: מפזרים את הקוקוס בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם והשגחה מקרוב, עד שהקוקוס קלוי וזהוב. מפזרים אותו על הפרוזן יוגורט כתוספת נהדרת.