זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1/2 כוס (120 מ"ל) יוגורט טבעי
- 1/4 כוס (60 מ"ל) חלב
- 1-2 כפות דבש
- 1 כוס תותים (כ-10 בינוניים), מופשרים וקצוצים גס
- 1 בננה בשלה, קצוצה גס
אופן ההכנה:
1. מניחים את היוגורט, החלב והדבש בבלנדר ומעבדים עד לאיחוד (מתחילים עם כף אחת של דבש ומוסיפים עוד לפי הצורך). מוסיפים את התותים והבננה ומעבדים לתערובת אחידה.
2. מחלקים את התערובת בין 5-8 שקעי תבנית סיליקון לארטיקים ומהדקים פנימה את מקלות הארטיק. מקפיאים במשך 5 שעות לפחות טרם ההגשה.